Leeeeedig

Inget 6-15 pass idag inte. Och tur är väl det för jag är helt fruktansvärt trött. Vaknade 10 och var helt säker på att klockan var 7.. Måste vara premiär-utställnings nerverna som släppt taget om min lilla kropp och släppt in tröttheten i stället.

Idag blir det en fixar-dag. Har suttit och sorterat papper på förmiddagen och betalat räkningarna + hyran. Fick jäkla rutten lön den här månaden. Måste försöka få in lite fler extrapass. Får inte bli några dyra julklappar i år. Ska ner på stan om ett litet tag och se om man hittar nåt. Måste hitta en nyårsklänning också. Skulle vara skönt om man kunde köpa allt idag så att man har det gjort. Kommer inte finnas så mycket ledig tid annars nu i december.

Nu ska jag sortera tvätt. Finns det något tråkigare?

Lite bilder från utställningen. Tagna med mobilen därav den förträffliga kvalitén...




Ha en fin dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Elin

Har helt missat at du börjat blogga på heltid nu... nu blir det till att kika in här oftare:) hihi. Vad duktiga ni är! Vad roligt att det gick bra för er och att Siri fick bra kritik. Nu är det bara att fortsätta. Mysigast är på sommaren när man ställer ute:) Men herregud vi måste ses nu snart!!! Kan du torsdag eller fredag? Vi måste pyssla, haha. Puss hjärtat!!

2009-11-30 @ 23:16:44
URL: http://doncellita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0